Novice in obvestila

Rezultati regijskega smučanja 2020

V soboto, 8. februarja 2020 je na smučišču Rudno potekalo regijsko tekmovanje v smučanju v organizaciji mladinske komisije regije Ljubljana 1

Ekipno smo osvojili pokal za kategoriji pionirjev/pionirk in pripravnikov/pripravnic.
V kategoriji pionirk je 1. mesto osvojila Eva Kokalj, 2. mesto Ajda Barborič, 3. mesto Gloria Cedilnik in 6. mesto Katarina Cedilnik. V kategoriji pionirjev je 2. mesto osvojil Jurij Lečnik, 3. mesto Jan Bernat, 4. mesto Bor Šefman, 5. mesto Marko Finkšt in 7. mesto Andraž Lečnik.
V kategoriji mladink je 1. mesto osvojila Mojca Kunc. V kategoriji mladincev je 2. mesto osvojil Lovro Perme, 5. mesto Tim Tepina in 7. mesto Matevž Kunc.
V kategoriji pripravnic je 1. mesto osvojila Tina Ilovar, 3. mesto Katja Bitenc in 4. mesto Pia Sešek. V kategoriji pripravnikov je 2. mesto osvojil Vid Gregor Tepina, 2. mesto Andraž Cedilnik, 5. mesto Jakob Bolta, 8. mesto Žan Gradišek in 9. mesto Gašper Otoničar.
V kategoriji mentoric je 1. mesto osvojila Katarina Jež, 3. mesto Nika Sešek, 5. mesto Klara Volovlek in 6. mesto Karin Fajfarič. V kategoriji mentorjev je 1. mesto osvojil Andraž Vučko, 2. mesto Martin Metelko in 3. mesto Žiga Fujan.

Vsem tekmovalcem čestitamo za dosežene rezultate!
© 2024 Komisija za mladino Gasilske zveze Ljubljana