Končno vitamin D

Po nekaj dneh je končno posijalo sonce! Po že skoraj rutinskem dvigu zastave ter petju slovenske himne, smo se odpravili na zajtrk. po strogem ocenjevanju šotorov smo se oblekli v kopalke ter odšli na plažo, kjer so nas pričakali supi.

Po razlagi uporabe so vsi razen prva izbrana skupina odšli nazaj v tabor, kjer smo čakali da pridemo na vrsto za uživanje na supu. Seveda smo se “na vodi” zelo zabavali med čakanjem pa smo pripravniki vadili svoje odbojkarske sposobnosti za prihajajočo se tekmo med nami in mentorji. Preden smo se odpravili na kosilo smo imeli še eno igro mnogoboja imenovano Štafeta, kjer smo se igralci skupin razporedili vsak na svojo točko.
Začeli smo s kratkim kolesarskim podvigom proti jedilnici, nato je sledilo zbijanje tarče z vedrovko, metanje makaronov v kozarčke, vodenje teniške žogice slalom med ovirami z veslom, spenjanje cevi na trojak, streljanje na gol, udarec žogice z loparjem, žaganje veje ter na koncu met na koš.

Po kosilu smo imeli počitek, nato pa težko pričakovano tekmo med mentorji in pripravniki, ki so jo seveda zmagali…mentorji! Nato je sledila proga preživetja, vmes pa se je delila malica. Na progi preživetja smo morali čez naravni poligon spraviti debelo palico: Borisa. Po končani progi se je končalo tudi naše tekmovanje, saj je to bila zadnja igra mnogoboja in po njej smo vsi šli pod tuš, saj smo bili čisto blatni zaradi ene izmed ovir.

Ker pa je bilo za nas tekmovanja končno konec in se nam bliža tudi konec tabora, smo imeli danes tudi manjšo improvizirano veselico z čevapčiči, muziko, plesom, ter najboljšo zabavo na našem taboru.

Galerija fotografij

Image
© 2024 Komisija za mladino Gasilske zveze Ljubljana