Poletna gasilska šola

03 julij 2019, 18: 33

DAN ZA MNOGOBOJ

Napisal

Tudi danes nas je zbudila gasilska sirena, ki pa se je danes zdela glasnejša in bolj nadležna kot prejšnje dni. S telovadbo smo se pripravili na nadaljevanje dneva in ob petju himne dvignili zastavo. 

Današnji dopoldan smo izkoristili za tekmovanje v mnogoboju. Tekmovali smo v treh disciplinah. Najprej smo se srečali z minskim poljem in brez oz. s čim manj napakami priti skozi. Eden v ekipi je imel zavezane oči in s pomočjo ostalih članov ekipe, ki smo ga usmerjali, da je pobral vse kozarčke prave barve. 
Druga disciplina je na veselje mnogih vključevala vodo. Z vedrovko smo morali namiznoteniško žogico spraviti po zavitem poligonu od štarta do cilja, s tem, da so morali tisti člani ekipe, ki niso upravljali z vedrovko, vanjo nositi vodo z majhnimi plastičnimi kozarčki. 
Preden smo dobili nekaj prostega časa pred kosilom, smo morali opraviti še del discipline mnogoboja, ki se je začela v nedeljo in bo v primeru sodelovanja dežja po delih potekala do petka, to je lov na zastavice.
Tudi po kosilu smo imeli nekaj časa za obisk plaže, potem pa smo začeli z interesnimi dejavnostmi. Na žalost nas je pri tem ujel dež in dejavnosti deloma prekinil, a dobre volje nam ni vzel, saj smo se zbrali v jedilnici in na terasi ter v več skupinah kartali oz. se igrali družabne igre. 
Po malici pa smo se spet razporedili v skupine za mnogoboj in začeli s pripravami na večerni program.  
Nazadnje urejano na 04 julij 2019, 12: 22
Več iz te kategorije: « SONCE IN DEŽ DAN PO SVOJE »
© 2021 Komisija za mladino Gasilske zveze Ljubljana