Poletna gasilska šola

06 julij 2019, 17: 56

POSLAVLJAMO SE

Napisal

Še zadnje jutro nas je zbudila sirena. Danes je redkokdo z lahkoto vstal, saj nas je bila večina nenaspanih od včerajšnje (in delno tudi današnje) veselice. V zboru smo ob himni še zadnjič dvignili zastavo in se podali na zajtrk. Poleg vsakodnevne izbire, smo imeli tokrat na izbiro tudi jajca. "Zmazali" smo jih kot za šalo. 
Pred kosilo in odhodom smo imeli za opraviti še dve dolžnosti, razglasitev in pospravljanje tabora. Začeli smo s slednjim in skupnimi močmi tabor hitro spravili v začetno stanje.
Pred nami je bila samo še razglasitev, na katero smo vsi komaj čakali, saj nas je močno zanimalo, kateri ekipi je šlo pri mnogoboju najbolje. Zmagali so Bizoni, drugo mesto je osvojila ekipa Drugi tir, tretji pa so bili Zmaji. Vse tri ekipe so prejele zaslužene nagrade (medalje, majčke in kape). Nagrajeni pa smo bili tudi vsi tisti, ki smo vsak dan prejeli najvišjo oceno za pospravljen šotor. 
Po kosilu smo sebe in prtljago naložili na avtobus in se odpeljali proti Ljubljani. 
Seveda smo starše že komaj čakali, a vseeno smo se zavedali, da to pomeni konec našega druženja, ko smo spoznali veliko novih ljudi in stkali mnogo novih poznanstev, večino prijateljskih, iz nekaterih pa je nastalo tudi nekaj več. Vsi skupaj komaj čakamo, da se ponovno snidemo čez 3 leta.

Več iz te kategorije: « ZAKLJUČNE BITKE
© 2021 Komisija za mladino Gasilske zveze Ljubljana